Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.
Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.
Uke | Startdato | Sluttdato | Frist | Sted | Språk |
---|---|---|---|---|---|
17 | - | - | - | Nettkurs | Norsk |
Uke: 17 |
Startdato: 22.04.2025 |
Sluttdato: 11.11.2025 |
Frist: 08.04.2025 |
Sted: |
Sted: |
Språk: Norsk |
Trykk her for mer info |
Lukk |
Har du produsert pølsevarer, pålegg, deiger, farser, posteier eller ruller? Har du erfaring fra ferskvare, vært ansatt i en industribedrift, eller har erfaring med produksjon på annen måte? Med et svennebrev i pølsemakerfaget får du dokumentert din kompetanse, noe stadig flere arbeidsgivere setter pris på.
Teorikurs til svennebrev er første steg på veien.
Det er ingen krav til forkunnskaper for kurset, men det er en fordel om deltakeren har nærmere 3–5 års erfaring fra yrket. Språknivået til deltakeren bør tilsvare B1 (CEFR) eller høyere.
Voksne som ønsker å melde seg opp til fagprøven må dokumentere minimum 5 års relevant, godkjent praksis og bestått tverrfaglig teoretisk eksamen i faget, før fagprøven kan avlegges. Fagopplæringskontoret i fylkeskommunen godkjenner praksis.
Se flere kurs fra AOF Norge (135)
Send meg info (ekstern) Les mer / Påmelding